Utökning

Inga kommentarer

Jag läste på Piratförlaget att de ska starta barnboksförlag, Lilla Piratförlaget. De kommer att ge ut både svensk och översatt litteratur. Det ska bli spännande och se vad för typ av titlar de kommer att ge ut!

Erik Titusson blir VD och förlagschef för Lilla Piratförlaget. Han har tidigare arbetat som kanslichef för Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne.

 Piratförlaget ger i dag ut barnböcker av bland andra Jo Nesbø, Unni Lindell & Fredrik Skavlan med mycket gott resultat. Med Erik får vi nu den kompetens och erfarenhet som behövs för att till 100 procent satsa på en större och bredare barnboksutgivning, säger Ann-Marie Skarp, VD och förlagschef för Piratförlaget.

 Lilla Piratförlaget kommer att presenteras i samband med Bok & Biblioteksmässan i Göteborg 2011.

Skriv en kommentar