Pansarhjärta av Jo Nesbö

Inga kommentarer

Jag ser verkligen fram emot att få Jo Nesbös senaste bok, Pansarhjärta, i min hand. Det glädjer mig att läsa att  Johanna på Bokhora tycker att Nesbö håller ställningarna. Jag bokade den så fårt den kom upp på inköpslistan på biblioteket och står nu i kö.

Jag har läst Nesbös tidigare böcker, en del som vanlig bok och en del som ljudbok. Jag tycker alla är bra och några sticker ut lite extra och är riktigt bra. En av favoriterna är hans senaste bok Snömannen.

Jag var in och läste lite om boken på Piratförlagets-hemsida och hittade då två intressanta artiklar om Pansarhjärta. En artikel om boken och där Nesbö säger att Pansarhjärta är min mest dramatsika bok.

 Den andra är en intervju med Pansarhjärtas uppläsare Jacob Nordenson. Roligt att det görs intervjuer med uppläsarna. De har en väldigt stor roll i upplevelsen av en ljudbok. Det är också intressant att få veta lite om hur det går till när en ljudbok spelas in.

Skriv en kommentar